våre produkter

Innvendig

Vi tilbyr et bredt spekter av solskjermings produkter for innendørs bruk. Vi kan skreddersy dine løsninger så de passer perfekt inn i ditt miljø, rom for rom.

Utendørs

Vi leverer markiser, pergola, screens og mygnetting for utendørs bruk. Ta kontakt for mer informasjon.

innvendig solskjerming

Plissegardin

Plisségardiner har veldig gode isolerende og solbeskyttende egenskaper. De beskytter også godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. De er enkle å vedlikeholde med enten fjærkost eller støvsuger på lav effekt. De er også lite plasskrevende, og kommer i mange ulike design og tekstiler.

Det som er så bra med plisségardiner er muligheten for å dekke hele eller deler av vinduet, samt at de også kan åpnes fra topp og bunn. På den måten kan du velge hvilken del av vinduet som skal skjermes.

Da plisségardiner passer de fleste vindustyper, hjelper vi deg med en gratis befaring for å finne beste løsningen for deg.

Lamellgardin

Vi leverer lamellgardiner på mål, her kan du velge mellom 89 mm og 127 mm bredde på lamell. Vi har mange forskjellige tekstiler, og tilbyr lystette lameller. Vi skreddersyr din lamellgardin akkurat slik du vil ha den.

Vi er blant markedets rimeligste på lamellgardiner, samtidig som vi har produkter av høyeste kvalitet.

Lamellgardiner er en praktisk og elegant løsning i forhold til skjerming mot sol og innsyn. Elegant fordi lamellgardiner er et moderne og praktisk alternativ til tradisjonelle gardiner. Lamellgardiner kan tilpasses interiøret ditt, og er med på å pynte opp rommet. Praktisk fordi lamellene er fleksible, slik at du selv kan styre hvor mye lys du ønsker å slippe inn. Du kan velge mellom gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede lamellgardiner.

Rullgarding

Rullegardiner gir skjerming som er lett å betjene og som tåler å stå nede over tid. PlisséEksperten`s rullegardiner leveres på mål, og kan derfor enkelt tilpasses alle typer vinduer og rom. Velg fra et stort utvalg rimelige kvalitetstekstiler i ulike farger og med akkurat de egenskapene som passer dine vinduer. Vi leverer alt fra halvtransparent og perforert tekstil til lystett rullegardin.

PlisséEksperten`s lystette rullegardiner er blant de rimeligste på markedet med høy kvalitet. Vi har også et stort utvalg av Duo rullegardiner, gjerne kalt «dag og natt» eller Zebra. Duo-gardiner gir to skjermingsmuligheter i ett produkt og lar deg slippe inn lys med en liten bevegelse på betjeningen. PlisséEksperten`s rullegardiner kommer med flere betjeningsmuligheter, f. eks. manuell kjede eller fjær, og batterimotor med fjernkontroll og lader.

Persienner

Med persienner kan du selv velge hvor mye lys du vil slippe inn. Du kan enkelt justere lamellene som gir et behagelig lys og er enkle å bruke. Med innvendige persienner kan du velge mellom forskjellige tykkelser, bredder og farger. Du kan velge mellom topp- og bunnlist, snorer og bånd som er tilpasset persiennene.

Vi tilpasser og skreddersyr persienner etter mål for alle typer vinduer.

Liftgardin

En liftgardin gir deg muligheten til å skjerme for både lys og innsyn på en veldig pen måte. Her kan man velge mellom ulike typer tekstiler som slipper inn ulike mengder lys. Vi kan montere foran vinduet på lister, vegg, eller inne i vinduet. Her kan du skjerme slik du ønsker.

 

Vi har valgt å fokusere på to modeller, med hel toppboks som betjenes med kjede, og en med snorbetjening.

 

Liftgardin er et satsingsprodukt fra vår side og her vil det komme flere tekstiler etter hvert som vi utvider vårt utvalg.

utvendig solskjerming

Markiser

PlisséEksperten leverer markiser for terrasser og vinduer samt frittstående markiser.

Vi har et stort og bredt utvalg av modeller og duker.

Pergola

I sommermånedene, når vi trekker utendørs, blir terrassedekkene virkelige oaser for trivsel. Våre pergolaer gir deg det lille ekstra til uteplassen, og er en effektiv beskyttelse mot sol, regn og vind.

Screens

Screens er løsningen for deg som ønsker effektiv solskjerming, men samtidig bidrar til et moderne utseende til fasaden din. Screens er et godt alternativ til utvendige persienner og markiser.

Myggnetting

Plages du av mygg og andre småkryp på sommeren? Da kan myggnetting være noe for deg.